top of page
Cheerful marketing people brainstorming

DMB Rotterdam

Over ons

Direct Marketing Burghout is gespecialiseerd in direct sales. Onze opdrachtgevers zijn o.a. de grootste energieleveranciers van Nederland. Wij bieden namens hen de beste aanbiedingen voor particulieren en bedrijven. De sleutel tot ons succes is; dat wij iedere dag weer met ons gemotiveerde team 100% gaan voor klant tevredenheid! DMB is marktleider op het gebied van direct-sales. Daarnaast is het Management van ons bedrijf al meer dan 10 jaar gespecialiseerd in dit vakgebied. Wij kennen als geen anders de fijne kneepjes van het vak! Wij brengen op professionele en vakbekwame manier klant en opdrachtgever samen. Samen zorgen wij dat doelstellingen behaald worden.

Home: Welcome
Team Meeting

Werken bij DMB

DMB is een snelgroeiende onderneming, wij hebben daarom ook regelmatig openstaande vacatures.
Kom jij ons team versterken? Jij bent het aanspreekpunt voor onze klanten. Dagelijks biedt jij een gepast advies op maat zodat de klant kan profiteren van optimaal voordeel. Dit doe je door zelfstandig potentiële klanten te bezoeken, doormiddel van koude acquisitie. Met behulp van jouw enthousiasme en positieve instelling zorg jij iedere dag voor een groter netwerk én natuurlijk tevreden klanten!
Jouw groei staat bij ons centraal. Wij trainen jouw verkoop- en communicatie skills, doormiddel van interne opleidingen. Verder helpen wij jou om je te ontwikkelen binnen ons bedrijf.
Bij DMB zorgen wij ervoor dat jij alle vaardigheden van het salesvak leert, waardoor je (zelfs zonder ervaring) klaargestoomd wordt om vol zelfvertrouwen aan de slag te gaan!

Home: About

Ons Team

Wie zijn we? Direct Marketing Burghout is een ambitieus, snel groeiend bedrijf dat werkt vanuit de kernwaarden daadkracht, transparantie, vertrouwen en vooral betrokkenheid. Direct Marketing Burghout wil een topwerkgever zijn! We richten onze aandacht continu op persoonlijke groei van medewerkers en onze toegevoegde waarde voor klanten en opdrachtgevers. Ons team is divers en 100% gericht op kwaliteit en service!

Home: About Us
Brainstorming

Vacatures

Wij hebben regelmatig vacatures openstaan voor zowel de particulieren als de zakelijke markt. Ben jij die gedreven ervaren vertegenwoordiger, accountmanager of juist die enthousiaste startende salesagent? Neem dan contact met ons op.


Stuur je Cv naar ons en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Energie vergelijker

Ook benieuwd wat DMB voor u kan beteken? Wij komen vrijblijvend bij u langs voor gepast advies op maat. Samen kijken we of er een energiemaatschappij aansluit bij uw behoeftes en wensen. Wij zijn gespecialiseerd op zowel de particulieren als op de zakelijke markt. 


U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen voor een gratis energiecheck.

Duurzaamheid

Energie is een eerste levensbehoefte.

Duurzame energie. Steeds meer wordt er aangespoord tot het zoeken naar mogelijkheden voor het vinden en gebruiken van duurzame energie in de samenleving. Maar wat is duurzame energie precies?

DMB verteld u daar graag meer over.


Wat is duurzame energie?

Duurzaam houdt in dat iets oneindig of dat de bron onuitputtelijk is. Wanneer energie opgewekt kan worden uit een bron die onuitputtelijk is, wordt er dus gesproken over duurzame energie. Het gebruik van duurzame energie is van belang voor het milieu, omdat het wordt gezien als hét alternatief voor de schadelijke fossiele brandstoffen (aardolie en aardgas). Bij het opwekken van duurzame energie wordt er gebruik gemaakt van bronnen als de zon, de wind en het water. Deze bronnen zijn oneindig beschikbaar, in tegenstelling tot fossiele brandstoffen, en zijn ook niet schadelijk voor het milieu. Duurzame energie komt dus in verschillende vormen voor.


Zelf duurzame energie opwekken

Wil je ook je stroomverbruik besparen en denk je hierbij aan zonnepanelen?

DMB helpt u verder wij werken samen met de snelst groeiende zonnepanelenleverancier in Nederland.

Indien u geïnteresseerd bent, kun je bij ons eenvoudig een offerte aanvragen.


Duurzame energiebronnen als zon, wind en aardwarmte veroorzaken geen luchtvervuiling en weinig CO2-uitstoot. Ander voordeel is dat deze energie nooit opraakt. Dit in tegenstelling tot kolen, olie en gas. De verbranding van deze fossiele brandstoffen draagt sterk bij aan klimaatverandering. 

Wist u dat 93% van de energie die huishoudens verbruiken komt uit fossiele bronnen en dat je klimaatverandering het effectiefst tegengaat door energie te besparen?

Hieronder een voorbeeld

1 kWh

stroom uit wind = 0 gr CO2
stroom uit zon = 0 gr CO2 
grijze stroom = 649 gr CO2

​

Wilt u weten wat u kunt doen om energie te besparen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Home: Services
zzp-fiscaal-advies-zonnepanelen.jpg

Zonnepanelen

Checklist

Home: Projects

Zonnepanelen kopen of huren is eenvoudig, zeker als u weet waar u op moet letten.

Met onze checklist heeft u de belangrijkste informatie bij de hand. Handig als u offertes gaat vergelijken.


1. Hoe betaalt u de zonnepanelen?

Zonnepanelen kosten best wat geld. Als u deze investering zelf niet wilt of kunt betalen, is huren misschien een oplossing. Dan heeft u toch de voordelen en bent u vaak verzekerd van service en onderhoud.

Samen met uw buurt. Vaak krijgt u korting als u met uw buurt of vrienden zonnepanelen koopt. Dat kan u zomaar 5% schelen op de kosten. 


Geld lenen

Als u geld leent, duurt het langer voordat u de investering terugverdient. U betaalt namelijk de zonnepanelen én rente. Niet alleen banken maar ook gemeentes lenen geld voor zonnepanelen, vaak tegen gunstige voorwaarden. 


Voordeel:

btw terugvragen. U kunt namelijk het btw-bedrag van de zonnepanelen terugvragen. Daar gaat alleen een forfait af dat u betaalt voor de stroom die u aan het energiebedrijf levert. Als u zonnepanelen van DMB koopt, heeft u er zelf geen omkijken naar. 


Subsidie of bijdrage

Sommige hypotheekverstrekkers of gemeentes hebben een potje voor zonnepanelen. Soms is het zelfs mogelijk om de zonnepanelen mee te financieren in uw hypotheek als u een nieuw huis koopt. Altijd goed om even te controleren.  

Sowieso 2 financiële meevallers: U krijgt de btw terug en de stroom die u zelf opwekt wordt verrekend met wat u verbruikt.


2. Hoeveel panelen heeft u nodig?

Weet u hoeveel panelen u nodig heeft om uw stroom helemaal zelf op te wekken? Wij adviseren u graag.


3. Hoeveel bespaart u en hoe lang is de terugverdientijd?

Bereken zelf eenvoudig uw terugverdientijd met dit praktijkvoorbeeld:


Uitleg 

  • Stel, uw zonnepanelen hebben een vermogen van 3.000 Wattpiek.

  • Gemiddeld brengt 1 Wattpiek in Nederland ongeveer 0,88 kilowattuur per jaar op. De opbrengst hangt af van de plaats van het dak, de richting van de zonnestralen en andere omgevingsfactoren.

  • Dat betekent dat u met 3.000 Wattpiek elk jaar ongeveer 2.640 kilowattuur krijgt.

  • Het aantal kilowatturen vermenigvuldigt u met de prijs, dan weet u dat uw zonnepanelen elk jaar 528 euro opleveren.

  • Als u 3.900 euro heeft betaald voor uw zonnepanelen inclusief montage, dan verdient u ze binnen 7,5 jaar terug.


3. Praktische informatie

Het zijn kleine dingen, maar wel belangrijk om deze 6 punten even te checken:

Is uw installateur betrouwbaar?

Op zoek naar een goede installateur? Kijk of uw installateur een keurmerk heeft of aangesloten is bij een branchevereniging.

Bijvoorbeeld Zonnekeur, het keurmerk dat door de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) is ontwikkeld. Daarnaast is er ook nog de Stichting Garantiefonds ZonneEnergie en branchevereniging Uneto-VNI. Controleer ook altijd de referenties en ervaringen van anderen. 


Hoe houdt u de opbrengst in de gaten?

U wilt natuurlijk graag weten hoeveel kilowattuur uw zonnepanelen opleveren. Heeft u nog een oude energiemeter? Dan loopt uw meterstand terug. Zo wordt uw opbrengst direct verrekend. Met een slimme meter wordt het op het eind van het jaar verrekend met uw jaarrekening. Vaak kunt u zelf met een app de opbrengst bijhouden. Sommige bedrijven bieden ook de service om uw opbrengst in de gaten te houden en ondernemen actie als die minder is. Handig om van tevoren even te checken. 


Horizontaal of verticaal?

De installateur bekijkt hoe de zonnepanelen op uw dak moeten liggen: horizontaal of verticaal. Verticale zonnepanelen hebben iets meer last van vuil en stof. Dat komt omdat de strings waar de cellen in zitten ook verticaal geplaatst zijn. Als het vuil en stof zich ophoopt en bij de eerste rij zonnecellen komt, dan raakt het vuil alle strings. Daardoor doen alle zonnecellen het iets minder goed. Bij een horizontaal paneel heeft alleen de onderste string daar last van. Gelukkig regent het veel in Nederland, dus hebben onze zonnepanelen daar niet veel last van. 

​

Parallel of seriegeschakeld?

Zonnepanelen in serie vormen een kring waarin de spanning wordt opgeteld, net als vroeger bij de kerstlampjes. Door de hoge spanning verplaatst energie zich sneller door het paneel en verliest u dus minder. Ook is het makkelijker om de stroom om te zetten naar wisselstroom. Het nadeel is dat een vuiltje of schaduw op één zonnepaneel de opbrengst beïnvloedt van alle zonnepanelen. Parallel geschakelde zonnepanelen werken afzonderlijk van elkaar. De zwakste schakel heeft geen invloed op de rest. Hierdoor is ook minder kans op ongelukken zoals bij kortsluiting, blikseminslag of brand. Parallel schakelen is wel duurder. 

Krijgt u product- en rendementsgarantie?

Vaak krijgt u gemiddeld 10 jaar garantie op de zonnepanelen en een aantal jaar op de omvormer. Bedrijven geven vaak ook rendementsgarantie, bijvoorbeeld de garantie dat uw zonnepanelen minstens 25 jaar 90% opleveren. Kijk ook even met wie u contact moet opnemen voor de garantie. Een bedrijf in China is misschien net iets minder handig dan een bedrijf bij u om de hoek. 

Heeft u optimizers nodig?

Een optimizer zorgt ervoor dat zonnepanelen afzonderlijk van elkaar werken. Levert een zonnepaneel niet de gewenste opbrengst op? Dan zorgt een optimizer dat dit niet ten koste gaat van de opbrengst van de andere panelen. Zo haalt u uit elk paneel de maximale opbrengst.

​

4. Wat zijn de allerbeste zonnepanelen?

Zonnepanelen worden steeds beter. Hieronder ziet u de belangrijkste kenmerken. Doe er uw voordeel mee!

Wat is een omvormer?

Het belangrijkste onderdeel van uw zonnepaneleninstallatie is de omvormer. Deze zet de gelijkstroom van zonnepanelen om in bruikbare wisselstroom voor uw huis.

Wat is het vermogen?

  • Het aantal Wattpiek, Wp, geeft aan hoeveel stroom een zonnepaneel aan kan.

  • Meer Wattpiek betekent meestal ook meer kilowattuur. Maar de opbrengst blijft natuurlijk afhankelijk van de hellingshoek en ligging van uw dak, de locatie van uw huis en eventuele schaduw.


Welk type en kleur? Poly, mono black of full black zonnepanelen?

Het woord mono zegt het eigenlijk al, de monokristallijne zonnecellen bestaan uit 1 siliciumkristal. Polykristallijne (poly) zonnecellen bestaan uit meerdere siliciumkristallen. Monokristallijne zonnecellen zijn moeilijker om te maken en zijn daarom meestal duurder dan polykristallijne. Het zichtbare verschil is dat polykristallijne zonnecellen blauw zijn en monokristallijne zwart. Bij full black-zonnepanelen is alles zwart: de zonnecellen, achtergrond en omlijsting. Zo vallen ze minder op in het straatbeeld.


Glas-folie of glas-glas?

Een laag gehard glas beschermt de kwetsbare zonnepanelen. Vaak zit daar nog een extra laag plexiglas op. Veel zonnepanelen zijn opgebouwd volgens de glas-folietechniek. Het zonnepaneel heeft dan een laag glas én een kunststof folie. Een glas-glas zonnepaneel is redelijk nieuw en nog sterker. Dit paneel heeft een laag glas, een laag met zonnecellen en dan nog een keer een laag glas. Door deze opbouw heeft het zonnepaneel minder last van vocht, temperatuurverschillen en mechanische spanningen. Hierdoor gaat het paneel langer mee.

​

Wij kunnen u alles vertellen over zonnepanelen. Ook benieuwd geworden vraag dan een offerte aan.

​

​

Warmtepomp

warmte pomp.png

Oók voor een warmtepomp als alternatief voor uw cv

Een warmtepomp zorgt voor duurzame warmte

Op een duurzame manier verwarmen en warm water tappen. Hiervoor zijn slimme, zuinige en milieubewuste installaties nodig. Een warmtepomp is hier een voorbeeld van. Een warmtepomp is interessant voor iedereen die zelfvoorzienend wil zijn, de energienota wil verlagen, het energielabel van de woning wil verhogen en milieubewust wil omgaan met de grondstoffen van de aarde. Wij kunnen u vertellen of uw woning geschikt is voor een warmtepomp.

​

Wat is een warmtepomp?

Een warmtepomp zorgt op een duurzame manier voor verwarming en warm water in huis. Warmtepompen halen met een warmtewisselaar warmte uit de lucht, bodem of grondwater. Deze warmte wordt door middel van een proces met een koudemiddel (vergelijkbaar met de koudemiddelen zoals de airco’s in auto’s of koelkasten), door de warmtepomp naar een hogere temperatuur gebracht en wordt vervolgens gebruikt als ruimteverwarming en verwarmt eventueel het tapwater. Omdat u elektriciteit gebruikt in plaats van gas, bespaart u op uw gasrekening en wordt de CO2-uitstoot flink verlaagd.


Voordelen warmtepomp

  • Hoog rendement

  • Lagere energiekosten

  • Duurzaam

  • Subsidie mogelijkheden

  • Lange levensduur


Warmtepomp kopen?

Een nieuwe warmtepomp vraagt bouwtechnisch het een en ander van uw woning. Daarom checken wij altijd eerst of uw woning geschikt is voor een warmtepomp.

​

​

Warmtepomp met een cv-ketel

Een hybride warmtepomp is aan te sluiten op uw huidige hr-ketel of een nieuwe ketel. U kunt ook een warmtepomp gecombineerd met een cv-ketel kopen. Deze twee apparaten zijn dusdanig zo goed  op elkaar ingesteld, dat deze variant het hoogste rendement geeft. Er zijn hybride warmtepompen die uitsluitend zorgen voor verwarming én varianten die daarnaast ook zorgen voor warm tapwater. Dit laatste heet een combi warmtepomp; hierbij zit er een boiler in de warmtepomp verwerkt. De warmtepomp en cv-ketel hangen doorgaans naast elkaar in de woning, waarbij de warmtepomp qua formaat net een slag groter is dan een cv-ketel.


Ventilatieluchtwarmtepomp

De meest voorkomende warmtepomp voor bewoners met een koophuis is de ventilatieluchtwarmtepomp. Bij deze warmtepomp wordt er gebruik gemaakt van de buiten- en/of binnenlucht uit de woning. De warmte uit de afgezogen lucht wordt gefilterd en verwarmt hiermee het verwarmingswater wat zorgt voor de verwarming in huis. De ventilatieluchtwarmtepomp fungeert tevens als mechanische ventilatie.

​

Voor vragen over de mogelijkheden van een warmtepomp neem gerust contact met ons op.

​

​

Home: Our Services

Contact

085-130 41 86

Thanks for submitting!

Marketing team meeting
Home: Contact

085-130 41 86

©2018 by Direct Marketing Burghout.

bottom of page